Special Offer: Resort Promo Package!
Besteprijsgarantie
Anambasresort.com is Officieel Partner van Agoda en Booking.com

  Mobile 
Anambas Resort
  Anambas Resort - Aanvraag - Galerie - Zo komt u hier - Meer info - Contact - Anambas Hotels - Links - Sitemap Bahasa Indonesia Click here for English Italiano Français Deutsch Español Português Nederlands
Anambas Resort
  Bawah - Ayam - Penjalin - Durai - Temawan - Air Asuk - Kuku - Mengkait - Scuba - Snorkelen - Zeevissen - Watervallen - Strand! - Cultuur - Religie - Keuken

Hoe komt u bij Anambas Resort

Er zijn drie manieren om op Anambas te komen.

1. Fast ferry

Er zijn momenteel twee veerbootdiensten in gebruik. De ene vertrekt vanaf Bintan en de andere vanaf Batam. Beide eilanden zijn ongeveer een uur varen vanaf de haven van Singapore. Door de relatief hoge snelheid van de veerboten duurt de reis naar Anambas zo'n 7-8 uur, afhankelijk van de golfslag en het weer. Beide boten stoppen eerst in Jemaja en dan in Tarempa, de hoofdstad van Anambas. Tip: Het wordt aanbevolen om uw veerbootkaartjes naar Anambas vroegtijdig aan te schaffen, omdat de veerboot slechts een enkele keer per dag vaart.

2. Passagierschip

U kunt ook met de Bukit Raya naar Anambas. Dit omgebouwde cruise schip doet nu dienst als passagierschip en vaart enkele keer per maand tussen Tanjung Pinang en Anambas. Er zijn gewone kaartjes beschikbaar maar ook een aantal slaapcabines. De kosten van de slaapcabines zijn wat hoger, maar deze optie is niet verkeerd, omdat de reistijd met de Bukit Raya soms 20 uur bedraagt. Gelukkig zijn de voorziening op het schip behoorlijk compleet, met winkeltjes en diverse soorten entertainment. Ook is er eten en drinken te verkrijgen. Reizen per Bukit Raya is een beetje een mini-cruise, zeker als je een slaapcabine tot je beschikking hebt. Maar als u tijdgebrek heeft, dan is de fast ferry een betere keuze.

3. Vliegtuig

Tenslotte is er het vliegtuig. Er is een vlucht naar Anambas beschikbaar vanaf Bintan. De vlucht duurt ongeveer een uurtje en de kosten zijn rond de US$ 125,- voor een enkeltje en US$ 250 voor een retour,-.

Bent u eenmaal op Tarempa, dan kunt u per moped of per bootje naar Anambas Resort, een ritje van maximaal 20 minuten. Uiteraard kunnen wij u ook komen ophalen.
Loading

 Besteprijsgarantie