Special Offer: Resort Promo Package!
Besteprijsgarantie
Anambasresort.com is Officieel Partner van Agoda en Booking.com

  Mobile 
Anambas Resort
  Anambas Resort - Aanvraag - Galerie - Zo komt u hier - Meer info - Contact - Anambas Hotels - Links - Sitemap Bahasa Indonesia Click here for English Italiano Français Deutsch Español Português Nederlands
Anambas Resort
  Bawah - Ayam - Penjalin - Durai - Temawan - Air Asuk - Kuku - Mengkait - Scuba - Snorkelen - Zeevissen - Watervallen - Strand! - Cultuur - Religie - Keuken


Temawan Eiland

Pulau Temawan ("Pulau" betekent "eiland" in het Indonesisch) lijkt, dankzij het kraakheldere zeewater en de uitgestrekte koraalriffen rondom het eiland, veel op een Malediven atol. Temawan is een absolute lust voor het oog.

Mede door de schitterende omgeving op het eiland is Pulau Temawan een van de populairste weekend kampeerbestemmingen bij de lokale Anambas bevolking. Maar het feit dat Pulau Temawan op slechts een half uurtje varen van Tarempa ligt, wat als hoofdstad van Anambas wordt beschouwd, speelt ongetwijfeld ook een rol.

Echter, het is op Temawan niet alleen goed toeven a.g.v. het vele natuurschoon. Je kunt er ook heerlijk picnicken en barbecuen; schaduwrijke plekken zijn immers ruimschoot aanwezig op het eiland. En gezien de fraaie ligging van Temawan, omringd met diverse felgekleurde koraaltuinen, biedt het eiland ook geweldige zwem-, snorkel- en scubaduik mogelijkheden.

Bent u van plan een ontdekkingsreis door Anambas te maken en bent u een fan van island-hopping? Dan kunt u met gerust hart het paradijseilandje Temawan op uw hop-to lijst zetten.

Tussen twee haakjes, een nuttig weetje: Pulau Temawan wordt door de lokale Anambas bevolking ook wel Pulau Temuang genoemd.

Temawan Eiland
Temawan Eiland
Loading
 Besteprijsgarantie