Special Offer: Resort Promo Package!
Besteprijsgarantie
Anambasresort.com is Officieel Partner van Agoda en Booking.com

  Mobile 
Anambas Resort
  Anambas Resort - Aanvraag - Galerie - Zo komt u hier - Meer info - Contact - Anambas Hotels - Links - Sitemap Bahasa Indonesia Click here for English Italiano Français Deutsch Español Português Nederlands
Anambas Resort
  Bawah - Ayam - Penjalin - Durai - Temawan - Air Asuk - Kuku - Mengkait - Scuba - Snorkelen - Zeevissen - Watervallen - Strand! - Cultuur - Religie - Keuken


Penjalin Eiland

Het eiland Penjalin wordt beschouwd als een van de vlaggenschipeilandjes van Anambas. Het eiland is omringd door een prachtig turkooisblauwe zee en heeft rondpm de kust ontelbare ongeschonden koraaltuinen in alle mogelijke kleuren.

Het mag duidelijk zijn dat met name snorkel- en duikliefhebbers Pulau Penjalins weelderige onderwaternatuur niet mogen missen.

Maar ook om lekker onbelellerd rond te zwemmen is Pulau Penjalin uitstekend geschikt, temeer omdat het lange strand van Penjalin tot aan een behoorlijk lange afstand de zee in relatief ondiep blijft. Dit is ideaal voor iedereen die liever altijd vaste grond onder de voeten heeft tijdens het zwemmen of snorkelen. Vnzelfsprekend is Penjalin ook een ideale locatie om heerlijk op het hagelwitte strand te zonnebaden, te picnicken or te barbecuen.

Overigens raden we aan een camera mee te nemen naar Penjalin, want het uitgestrekte natuurschoon van het eiland alleen al is uitermate de moeite van het fotograferen en het filmen waard.

Ten slotte, Pulau Penjalin ligt op ongeveer een uurtje varen per speedboat van het in Siantan gelegen Tarempa, de hoofdstad van Anambas. Per pompong duurt de rit zo'n 2 tot 3 uur.

Penjalin Eiland
Penjalin Eiland
Loading
 Besteprijsgarantie