De tijd in Anambas Resort:
Besteprijsgarantie
Anambas Resort is Officieel Partner van Agoda en Booking.com
Anamas Resort spacer
Bahasa Indonesia Click here for English Italiano Français Deutsch Español Português Nederlands
Anambas Resort
 Dit is de site voor mobieltjes. Klik hier voor de desktop site. 
 Anambas hotel booken? Klik hier voor de laagste prijzen.
  Home
Gallery
Welkom
Promo!
Meer info
Contact
Hotels
Waar?
Links
Sitemap
Desktop
  

Hoe komt u bij Anambas Resort


Er zijn drie manieren om op Anambas te komen.

1. Fast ferry

Er zijn momenteel twee veerbootdiensten in gebruik. De ene vertrekt vanaf Bintan en de andere vanaf Batam. Beide eilanden zijn ongeveer een uur varen vanaf de haven van Singapore. Door de relatief hoge snelheid van de veerboten duurt de reis naar Anambas zo'n 7-8 uur, afhankelijk van de golfslag en het weer. Beide boten stoppen eerst in Jemaja en dan in Tarempa, de hoofdstad van Anambas. Tip: Het wordt aanbevolen om uw veerbootkaartjes naar Anambas vroegtijdig aan te schaffen, omdat de veerboot slechts een enkele keer per dag vaart.

2. Passagierschip

U kunt ook met de Bukit Raya naar Anambas. Dit omgebouwde cruise schip doet nu dienst als passagierschip en vaart enkele keer per maand tussen Tanjung Pinang en Anambas. Er zijn gewone kaartjes beschikbaar maar ook een aantal slaapcabines. De kosten van de slaapcabines zijn wat hoger, maar deze optie is niet verkeerd, omdat de reistijd met de Bukit Raya soms 20 uur bedraagt. Gelukkig zijn de voorziening op het schip behoorlijk compleet, met winkeltjes en diverse soorten entertainment. Ook is er eten en drinken te verkrijgen. Reizen per Bukit Raya is een beetje een mini-cruise, zeker als je een slaapcabine tot je beschikking hebt. Maar als u tijdgebrek heeft, dan is de fast ferry een betere keuze.

3. Vliegtuig

Het vliegveld van Anambas ligt in Letung en je kunt naar Letung vanaf Batam, vlakbij Singapore gelegen, of vanaf Jakarta. De vlucht vertrekt maandag, woensdag, vrijdag en zondag en vliegt dezelfde dag ook weer terug. Een enkeltje kost zo'n 1.500.000 Indonesische roepia en een retourtje 3.000.000 roepia, hoewel deze tarieven hoger uit kunnen pakken tijdens drukkere periodes.

Boek hier je vliegtickets naar Letung. (Vertrek je vanaf Jakarta, dan vervang je Batam hier gewoon mee.)


Of ga rechtstreeks naar Sky Scanner