Special Offer: Resort Promo Package!
Besteprijsgarantie
Anambasresort.com is Officieel Partner van Agoda en Booking.com

  Mobile 
Anambas Resort
  Anambas Resort - Aanvraag - Galerie - Zo komt u hier - Meer info - Contact - Anambas Hotels - Links - Sitemap Bahasa Indonesia Click here for English Italiano Français Deutsch Español Português Nederlands
Anambas Resort
  Bawah - Ayam - Penjalin - Durai - Temawan - Air Asuk - Kuku - Mengkait - Scuba - Snorkelen - Zeevissen - Watervallen - Strand! - Cultuur - Religie - Keuken


Andere hotels in Anambas

Omdat Anambas nog vrij onbekend is in het internationale toerisme, zijn de plaatselijke ontwikkelingen als het gaat op toerisme tot voor kort ook wat achter gebleven. Hierdoor komt Anambas nog niet zo breed uitgememten voor in reisbrochures, vakantiebeurzen enz. Kortom, de bekende kip-ei situatie.

Echter, sinds een jaar of twee is hier snel verandering in gekomen. O.a. reisbureas met een clientele die de voorkeur geeft aan baanbrekende actievakanties en ontdekkingsreisjes met pionierend en avontuurlijk karakter, hebben Anambas inmiddels ontdekt. Maar ook de homestay-, de backpackersbranche en de internationale scubaduik- en zeilgemeenschappen zijn Anambas aan het promoten, gezien de diverse blogs waar Anambas in de regel met lof wordt beschreven.

Mede als gevolg hiervan neemt het aantal hotelletjes en pensions en de zogeheten "wisma's" in de Anambaseilanden gestaag toe. Het is hierdoor slechts een kwestie van tijd voordat Anambas het omslagpunt bereikt en de grote doorbraak beleeft als internationaal must-go vakantieparadijs.

Wilt u Anambas beleven zoals het momenteel is, d.w.z. athentiek, zo goed als onveranderd door het moderne leven en vol met natuur, bounty stranden en met het aloude kampongritme nog bijna volledig intact, dan is het zaak om het nu te bezoeken.

Wilt u wellicht, naast Anambas Resort, ook nog in een ander resort overnachten, op een paradijs eiland, maar weet u niet precies waar, dan kunt u ons een mailtje sturen. We nu dan graag een aantal kosteloze suggesties toekomen van de betere Anambas hotels en resorts.

Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen op de Anambas Resort Promo pagina. Houdt er s.v.p. wel rekening mee dat de Anambaseilanden nog niet overal voorzien zijn van Wi-Fi. Dit geldt ook voor de hotels en pensionnetjes. Met andere woorden, heeft u liever meteen antwoord op uw boekingsverzoek van uw hotelkamers, dan kunt u Whatsappen of bellen met +65 900 79345. U krijgt dan zo goed als direct bevestiging van uw reservering.

Loading
 


Anambas Resort - Kamers met Studie
Anambas Resort - Kamers met Studie

Anambas Resort - Traditionele kelong rumah
Anambas Resort - Traditionele kelong rumah

Anambas Resort - Restaurant
Anambas Resort - Restaurant

Besteprijsgarantie