De tijd in Anambas Resort:
Besteprijsgarantie
Anambas Resort is Officieel Partner van Agoda en Booking.com
Anamas Resort spacer
Bahasa Indonesia Click here for English Italiano Français Deutsch Español Português Nederlands
Anambas Resort
 Dit is de site voor mobieltjes. Klik hier voor de desktop site. 
 Anambas hotel booken? Klik hier voor de laagste prijzen.
  Home
Gallery
Welkom
Promo!
Meer info
Contact
Hotels
Waar?
Links
Sitemap
Desktop
  

Pulau Ayam


Het azuurblauwe water rondom Pulau Ayam is zo helder dat het eiland als een waar paradijs op aarde geldt als het gaat om snorkelen en duiken, temeer ook de uitgestrekte koraalriffen er nog altijd zo goed als ongeschonden zijn.

Het eiland heeft bovendien een oogverblindend mooi strand en ligt daarnaast dichtbij het moedereiland Jemaja. Hierdoor is Pualu Ayam het weekend camping- en barbecue eiland bij uitstek onder de lokale Anambas bevolking. Ook het feit dat her en der diverse recreatiehuisjes beschikbaar zijn op Pulau Ayam, wordt door kampeerders en picnickers bijzonder op prijs gesteld.

Pulau Ayam ligt op ongeveer een uurtje varen van Kota Letung, het hoofddorp van Jemaja. Althans, wanneer de oversteek per zogeheten pompong wordt gemaakt, de lokale diesel-aangedreven vissersbootjes die men ook vaak voor island-hopping vervoer gebruikt. Er zijn namelijk ook snellere motorbootjes te huur in Letung. Omdat deze buitenboordmotoren hebben, die doorgaans sneller zijn dan de dieselmotoren van pompongs, kun je met zo'n speedboat binnen 15 minuten op Pulau Ayam zijn.

Door de beelsdchone ligging van Pulau Ayam en het werkelijk prachtige strand mag dit eiland niet ontbreken op de lijst van bezoekplekjes in Anambas.

Pulau Ayam
Pulau Ayam

Klik hier als u meer informatie wilt over Pulau Ayam...