De tijd in Anambas Resort:
Besteprijsgarantie
Anambas Resort is Officieel Partner van Agoda en Booking.com
Anamas Resort spacer
Bahasa Indonesia Click here for English Italiano Français Deutsch Español Português Nederlands
Anambas Resort
 Dit is de site voor mobieltjes. Klik hier voor de desktop site. 
 Anambas hotel booken? Klik hier voor de laagste prijzen.
  Home
Gallery
Welkom
Promo!
Meer info
Contact
Hotels
Waar?
Links
Sitemap
Desktop
  

Anambas Resort


U heeft via-via gezien of gehoord hoe prachtig de Anambas eilanden zijn en kunt niet wachten om dit zo goed als onontdekte paradijs ook zelf eens te verkennen. Maar u bent niet bepaald iemand die als back-packer reist; u heeft liever een bepaalde mate van comfort als u op reis gaat.

Dan is Anambas Resort voor u. Want u kunt nu naar hartelust op ontdekkingsreis door de idyllische Anambaseilanden, heuvels beklimmen. In frisse watervallen zwemmen. Over koraalriffen snorkelen of wilde schildpadden bezichtigen, het kan hier allemaal. En 's avonds toch heerlijk genieten van heerlijke luxe in uw eigen rustpuntje.

Anambas Resort regelt het voor u.

Anambas Resort biedt alle comfort die u zich maar kunt wensen, inclusief rustgevende omgeving, een schitterend uitzicht op zee, een heerlijk koele kamer en werkelijk verrukkelijk eten in een uniek restaurant op stelten. U bent bij Anambas Resort van alle gemakken voorzien.

Bovendien ligt Anambas Resort slechts zo'n 10 minute per moped van de hoofdstad van Anambas, Tarempa. Of neem een watertaxi, voor een fun ritje over de kraakheldere zee. Overigens kunt u ook gewoon uw dagen in en rond Anambas Resort doorbrengen, want u komt hier niks tekort. Ook als het gaat om uw dagelijkse maaltijden of bepaalde keukenwensen. Anambas Resort is er voor u.

Mocht u op zoek willen naar avontuur, dan kunt u dit ons laten weten. We regelen graag uw excursie. Anambas heeft attracties en activiteiten te over. Om nog maar niet te spreken van de fantastische stranden die zonder meer een bezoekje waard zijn.

Zin om te snorkelen of te scubaduiken in het azuurblauwe zee water van Anambas? Ook dit is geen probleem. Anambas wordt niet voor niets een Mekka voor Snorkelen en scubaduiken genoemd.

Welkom in Anambas. Welkom bij Anambas Resort.

   


Click here for our Instagram